TURTURI LUMINOSI LED EXTERIOR

DecoCraciun - marca inregistrata

DecoCraciun este marca inregistrata la OSIM (Oficiul de stat pentru inventiii si marci). Folosirea oricarui element inregistrat (denumire comerciala, sigla, logo, marca, emblema, cuvinte, elemente decorative, culori si combinatii de culori etc) este strict interzisa. Va informam ca ne vor asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate asupra marcii in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate in judecata prin instantele penale.

Legea nr. 84/1998 (republicata 2014) a Marcilor si Indicatiilor Geografice

"Art. 90
(1) Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda savarsirea, fara drept, a urmatoarelor fapte:
a) contrafacerea unei marci;
b) punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate;
c) punerea in circulatie a produselor care poarta indicatii geografice ce indica sau sugereaza ca produsul in cauza este originar dintr-o regiune geografica, alta decat locul adevarat de origine, in scopul inducerii in eroare a publicului cu privire la originea geografica a produsului.
Prin contrafacerea unei marci se intelege realizarea sau utilizarea fara consimtamantul titularului, de catre terti, in activitatea comerciala, a unui semn:
a) identic cu marca pentru produse sau servicii identice cu acelea pentru care marca a fost inregistrata;
b) care, data fiind identitatea sau asemanarea cu o marca ori data fiind identitatea sau asemanarea produselor sau a serviciilor carora li se aplica semnul cu produsele sau serviciile pentru care marca a fost inregistrata, ar produce in perceptia publicului un risc de confuzie, incluzand si riscul de asociere a marcii cu semnul;
c) identic sau asemanator cu marca pentru produse ori servicii diferite de cele pentru care marca este inregistrata, cand aceasta a dobandit un renume in Romania si daca prin folosirea semnului fara motive intemeiate s-ar putea profita de caracterul distinctiv ori de renumele marcii sau folosirea semnului ar cauza titularului marcii un prejudiciu.
(4) Prin punerea in circulatie se intelege oferirea produselor sau comercializarea ori detinerea lor in acest scop sau, dupa caz, oferirea sau prestarea serviciilor sub acest semn, precum si importul, exportul sau tranzitul produselor sub acest semn.

Legea nr.11/1991 cu privire la concurenta neloiala.

"Art. 5. - Constituie infractiune de concurenta neloiala si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la doi ani sau cu amenda de la 20.000 lei la 100.000 lei :
a) intrebuintarea unei firme, unei embleme, unor desemnari speciale sau a unor ambalaje de natura a produce confuzie cu cele folosite legitim de alt comerciant"

"Art. 6. - Comerciantul care savirseste un act de concurenta neloiala va fi obligat sa inceteze sau sa inlature actul si, dupa caz, sa plateasca despagubiri pentru daunele pricinuite"

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.decocraciun.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
Informatiile furnizate catre DecoCraciun.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. DecoCraciun.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
DecoCraciun.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Produsele comercializate prin intermediul www.decocraciun.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura si certificat de garantie.

Modalitati si taxe de livrare:

 • Fan Courier: cu livrare in 24 h - 48 h in functie de localitatea destinatarului. Livrarea cu Fan Courier este posibila numai in localitatile acoperite de reteaua Fan Courier (localitati cu km 0). Costul transportului: incepand cu 20 ron / primul kg, in functie de dimensiunea coletului modalitatea de plata. Cheltuielile aferente livrarii prin Fan Courier nu sunt incluse pe factura care insoteste produsul, acestea se platesc agentului Fan Courier care face livrarea si care va elibera factura aferenta transportului.
  Costul transportului va este comunicat in momentul confirmarii comenzii.
 • Posta Romana: NU livram colete prin aceasta modalitate! Expediem coletele prin Posta Romana numai in situatia in care localitatea dvs nu este cuprinsa in aria de acoperire Fan Courier ( include km suplimentari taxabili)
 • livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 2000 ron Pentru comanda dvs in valoare de minim 2000 beneficiati de transport gratuit prin Fan Courier. Livrarea gratuita se realizeaza pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier in cazul in care localitatea dvs nu se regaseste in aria de acoperire Fan Courier (km 0)

Daca se aleg mai multe produse se plateste o singura taxa de livrare, in functie de dimensiunea coletului si modalitatea de plata aleasa, taxa care va este comunicata in momentul confirmarii comenzii.

Modalitatea de plata:

 • plata cu numerar se face integral, la livrare (catre agentul Fan Courier care efectueaza livrarea).
 • plata prin banca se face in avans, dupa intocmirea facturii proforme, produsele fiind livrate dupa confirmarea platii. Comisioanele bancare sunt suportate de catre cumparator.

Info stoc si detalii tehnice suplimentare

Oferta de produse si servicii prezentata online, pe site-ul www.decocraciun.ro este valabila atat timp cat produsele sunt afisate ca fiind pe stoc, la pretul afisat. Produsele care nu au afisate pretul si butonul Cumpara nu se afla pe stoc. DecoCraciun.ro nu este raspunzator de fluctuatiile stocurilor furnizorilor, si nu poate fi tras la raspundere in cazul in care un produs dispare din oferta furnizorilor sai.
Daca doriti informatii suplimentare despre caracteristicile produselor din oferta va rugam sa ne contactati pe email sau folosind formularul de contact.

Pretul produselor

Preturile produselor reprezinta preturile finale (cu TVA) pe care le veti plati pentru fiecare produs in parte dar nu includ cheltuielile de livrare. Cheltuielile de livrare difera in functie de tipul de produse cumparate, cantitate si suma totala a comenzii si va sunt aduse la cunostinta in momentul confirmarii comenzii .

Garantia si durata de exploatare

Toate produsele comercializate sunt noi, nu oferim spre vanzare niciodata produse folosite sau reconditionate. Termenele de garantie sunt mentionate pe pagina de descriere a fiecarui produs in parte.
Garantia se refera la defectele de fabricatie si se aplica numai in cazul in care produsul nu prezinta urme de lovituri, zgarieturi, etc. Un produs este considerat defect daca cel putin 10% din led-uri nu sunt functionale
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie se trimit vanzatorului, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre cumparator, urmand ca vanzatorul sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului,a integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea prealabila a vanzatorului, specificandu-se defectul constatat.
Defectele vizibile sau diferentele dintre comanda confirmata telefonic si coletul primit se reclama in termen de max 24 ore de la receptia produselor. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia. Orice reclamatie survenita dupa aceasta perioada NU este luata in considerare
Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Returnare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.“

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

 • Cheltuielile de returnare a produsului precum si cele de rambursare a contravalorii produsului vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Nu se accepta colete retur cu plata ramburs. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin cont bancar sau mandat postal.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, fara urme de deteriorare (scotch lipit direct pe cutie, urme de lovituri, zgarieturi, socuri, ciobirii ) cu etichetele si sigiliile intacte, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit
 • Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
 • In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor
 • Acesta clauza se aplica conf. O.G 34/2014 in cazul achizitionarii de catre persoane fizice de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G 34/2014 art.9 (2) lit.b ( Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro )
  NOTA: produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, in ambalajul original si însotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Continutul magazinului

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Autorii nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul site-ului. Ofertele si restul informatiilor pot fi modificate sau sterse oricand fara anuntare prealabila. Toate ofertele sunt fara obligativitate si valabile in limita stocului disponibil. Fotografia, specificatiile tehnice si descrierea produselor prezentate au caracter informativ fiind in concordanta cu specificatiile producatorului. Totusi pot exista mici diferente intre aceasta si produsul respectiv. Toate aceste informatii sunt orientative, supuse schimbarilor si imbunatatirilor fiind verificate permanent cu producatorul. Pentru orice detalii suplimentare legate de caracteristicile produselor va rugam sa ne contactati pe email: