: Ghirlande Luminoase 2020 Decoratiuni Craciun Exterior:

Perdea lumini exterior led rosu si flash stroboscopic 4x1m interconectabila

Pret(cu TVA): 250 Lei
PRV: 400 Lei (-38%)
Plata in 3 rate fara dobanda
Stoc limitat

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • Perdea de lumini turturi 4x1m cu leduri rosii si flash stroboscopic de exterior
 • Perdea luminoasa de Craciun de exterior leduri rosii flash stroboscopic
 • Perdea de lumini exterior Craciun 4x1m leduri rosii si flash stroboscopic
 • Perdea de lumini de Craciun de exterior cu leduri rosii interconectabila
 • perdele luminoase Craciun interior exterior led rosu
 • Perdele lumini exterior Craciun led rosu flash stroboscopic
 • Perdele interconectabile de lumini cu led de exterior
 • Perdea de lumini de Craciun de exterior gama profesionala iluminat festiv


video iluminat festiv exterior

Perdea de lumini de Craciun 4x1m cu leduri rosii si flash stroboscopic

Cod produs AMS-4X1CL-RS
Categorie Profesional
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Dimensiune 4x1m + cablul de alimentare
Tip / culoare iluminare LED /rosu + flash stroboscopic
Efecte luminoase DA / flash stroboscopic
Interconectabil DA
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu cauciucat 3,3mm / ALB
Element prelungire disponibil (vezi produs)

Perdea de lumini de Craciun 4x1m cu leduri rosii si flash stroboscopic gama profesionala:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale: stecher de EXTERIOR, cablu gros, cauciucat, dublu izolat!Rezistenta sporita la vant, ploaie, ninsoare, chiciura etc.
 • instalatii perdele de lumini de Craciun de exterior cu led si efect flash stroboscopic
 • perdea de lumini 4x1m interconectabila: perdea de lumini de Craciun cu LED rosu si flash stroboscopic pentru exterior cu dimensiunea de 4x1m (4m lungime cu 1m inaltime); cele 200 leduri sunt dispuse pe 20 fire/franjuri cu inaltimea de 1m; perdea de lumini de Craciun de exterior interconectabila (prelungibila): se pot conecta impreuna mai multe segmente identice pentru a obtine o perdea de lumini cu lungime mai mare (8m, 12m etc. - multiplu de 4m) si inaltime constanta de 1m.
 • 200 LED-uri cu iluminare rosie si efect flash stroboscopic: perdea de lumini cu LED-uri rosii profesionale, duble ca dimensiune fata de led-urile standard, cu iluminare puternica si consum redus de energie; perdea de lumini de Craciun cu 200 LED-uri, distanta dintre led-uri fiind de 10cm
 • iluminare led rosu si alb (flash stroboscopic): perdea de lumini de Craciun cu 200 LED-uri profesionale cu iluminare led rosu (static) si alb rece (dinamic, efect de flash stroboscopic). 20% din LED-urile perdelei de lumini au efect flash stroboscopic (aceste led-uri clipesc intermitent)
 • FLASH stroboscopic: un numar impresionant de LED-uri cu efect flash stroboscopic stralucesc in aceasta perdea de lumini cu LED-uri rosii obtinandu-se un efect luminos spectaculos! 20% din totalul LED-urilor au efect de flash stroboscopic (clipesc intermitent), cate 2 LED-uri pe fiecare fir, un total de 40 LED-uri albe cu efect stroboscopic.
 • cablu alb, cauciucat, dublu izolat: perdea de lumini pentru exterior realizata din cablu alb, cauciucat, dublu izolat cu grosime de 3,3mm si interior 100% cupru!
 • perdea de lumini de exterior: conceputa pentru utilizarea in mediul exterior aceasta perdea de lumini cu LED si efect flash stroboscopic prezinta toate elementele protejate pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior. Cablul de alimentare prezinta grad de protectie IP44 iar mufele sistemului de interconectare sunt astfel concepute pentru a proteja conexiunile de factori precum praf, stropi de ploaie sau fulgi de zapada.

REVIEW
H.V - nov. 2018 Perdele luminoase led lumina rosie
Am achizitionat recent mai multe perdele de lumini din acest model. Le-am primit repede iar la prima testare totul este in regula. Perdelele de lumini functioneaza toate si sunt asa cum au fost promovate: cablu gros, alb, leduri mari combinatie de rosu si alb. Foarte reusit modelul. Partea cu rezistenta la ger, ninsoare etc o testez in decembrie cand le montez. Calitativ sunt ok, nu ma astept la surprize neplacute. In concluzie sunt multumit de ce am primit.
Tags #: perdea de lumini cu led, perdea de lumini de Craciun, perdea lumini exterior Craciun, perdea lumini interconectabila de exterior, perdea de lumini 1m inaltime, perdea de lumini profesionala, perdea lumini turturi luminosi, perdea lumini led rosu, perdea lumini Craciun exterior

Perdele de lumini de Craciun de exterior cu leduri rosii si efect flash stroboscopic gama profesionala. Perdele profesionala de Craciun cu leduri pentru exterior iluminat festiv profesional de Craciun


NE RECOMANDA