: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Ghirlande luminoase solare gradina cu leduri si flori de cires (3 buc)

Pret(cu TVA): 300 Lei
PRV: 495 Lei (-40%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • ghirlande luminoase solare de gradina de exterior
 • ghirlanda luminoasa solara exterior gradina led craciun
 • ghirlande solare de craciun cu 100 leduri si flori
 • ghirlande luminoase solare led exterior pom Craciun
 • ghirlanda luminoasa solara gradina led exterior


Pachet 3 ghirlande solare de gradina cu leduri multicolore si incarcare solara

Cod produs AMS-3SOL-MF
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Efecte luminoase static si jocuri de lumini

Pachet promotional 3 ghirlande solare de gradina pentru exterior cu led si flori:


 • Pachet de 3 ghirlande solare cu led pentru gradina, leduri colorate decor flori de cires si 8 programe de iluminare (static si jocuri de lumini)
 • 3 buc ghirlanda luminoasa solara de gradina, pentru exterior, cu 100 leduri multicolore si lungime de 10m + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul led
 • Ghirlande luminoase solare de exterior pentru pomul de Craciun cu iluminare led (multicolor) si decor flori de cires: ghirlande solare exterior cu 100 leduri multicolore si 8 programe (jocuri) de lumini
 • Ghirlanda luminoasa solara de gradina cu 8 programe (functii) luminoase: static + jocuri de lumini
 • Panoul solar al acestei ghirlande luminoase solare de gradina include baterie de 800 mah reincarcabila. Procesul de incarcare, pornire si oprire este controlat automat de senzorul de luminozitate inclus in panoul solar al ghirlande luminoase solare cu led de exterior
 • instalatii de lumini solare dependente de soare: Aceasta instalatie de lumini cu leduri functioneaza optim in perioadele in care luminozitatea si puterea soarelui sunt maxime (primavara / vara), eficienta lor fiind redusa toamna si iarna sau in zilele innorate, cu ploi sau cu ninsori. In zilele in care instalatia de lumini cu incarcare solara nu primeste suficienta energie solara perioada de iluminare pe timp de noapte se reduce.
 • O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatii de lumini de Craciun cu incarcare solara

REVIEW
Ghirlanda luminoasa solara de gradina 10m cu leduri colorate si flori de cires de exterior. Ghirlande solare de lumini de craciun pentru exterior si ghirlande luminoase solare de gradina pentru exterior cu leduri si 8 programe jocuri de lumini


NE RECOMANDA