Comenzile efectuate in perioada 23.04.2019 - 01.05.2019 vor fi confirmate si expediate incepand cu data de 02.05.2019!
Home: Instalatii si ghirlande luminoase solare cu led de exterior gradina si terasa:

40% reducere - 3 instalatii luminoase solare pom de Craciun cu leduri alb cald

Pret(cu TVA): 300 Lei
PRV: 495 Lei (-40%)

 • instalatii luminoase solare pom brad de craciun exterior
 • instalatie craciun cu panou solar exterior gradina
 • instalatii lumini cu leduri incarcare solara pom craciun exterior
 • instalatii luminoase cu leduri si panou solar exterior gradina
 • instalatii luminoase craciun cu incarcare solara si leduri


Pachet 3 instalatii lumini pom de Craciun cu incarcare solara si flori de cires

Cod produs AMS-3S0L-WWF
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Efecte luminoase static si jocuri de lumini

Pachet promotional 3 instalatii luminoase pom de Craciun solare pentru exterior:


 • Pachet de 3 instalatii luminoase pentru pomul de Craciun cu incarcare solara, leduri alb cald si flori de cires pentru exterior
 • Pachet de instalatii luminoase solare la pret promotional continand 3 instalatii luminoase pentru pomul de Craciun cu incarcare solara cu lungime de 10m + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul led
 • instalatiile luminoase solare au 100 leduri fiecare, cu iluminare alb cald; ledurile instalatiilor cu incarcare solara sunt decorate cu flori de cires
 • panoul solar contine o baterie reincarcabila, 800 mah ce se poate inlocui la epuizarea ciclului de viata a acesteia, atunci cand performantele se reduc. Aceasta facilitate, inexistenta la majoritatea instalatiilor solare existente pe piata (care au baterie inglobata, neschimbabila), face ca instalatia luminoasa solara pentru pomul de Craciun sa poata fi utilizata timp indelungat.
 • panou solar cu senzor de pornire / oprire si incarcare ce controleaza automat procesul de incarcare a bateriei. Instalatia luminoasa pentru pomul de Craciun se porneste automat la lasarea intunericului si se opreste automat la epuizarea energiei din baterie sau in zorii zilei. Procesul de incarcare al bateriei acestei instalatii luminoase solare incepe automat cand lumina din mediul ambiant creste
 • instalatie solara de lumini pentru pomul de Craciun cu jocuri de lumini si mod static (continuu de iluminare)
 • instalatii de lumini solare dependente de soare: Aceasta instalatie de lumini cu leduri functioneaza optim in perioadele in care luminozitatea si puterea soarelui sunt maxime (primavara / vara), eficienta lor fiind redusa toamna si iarna sau in zilele innorate, cu ploi sau cu ninsori. In zilele in care instalatia de lumini cu incarcare solara nu primeste suficienta energie solara perioada de iluminare pe timp de noapte se reduce.
 • O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

REVIEW
A.P - aprilie 2018 - Ghirlanda solara de lumini cu leduri si floricele
Am cumparat de la dvs. un set de 3 ghirlande luminoase cu leduri si panou solar cu iluminare led alb cald. Sunt multumita de produsele primite! Am apreciat livrarea rapida, ambalarea suplimentara si sfaturile primite cu privire la intretinerea si utilizarea optima a acestor ghirlande de lumini cu incarcare solara. Am montat ghirlandele luminoase cu led astfel incat panoul solar sa beneficieze de cat mai multa lumina. Sunt multumita de modul lor de functionare, respectiv durata de iluminare dupa lasarea intunericului. Senzorul care face ca ghirlandele luminoase cu led sa se porneasca cand se insereaza este extrem de util.
ghirlanda luminoasa de gradina cu panou solar
H.V - aprilie 2018 - Ghirlande luminoase de gradina cu panou solar
Am cumparat acest set de ghirlande luminoase cu leduri si incarcare prin panou solar in urma cu 3 saptamani. Sunt foarte multumita de produse, de intervalul scurt in care aceste ghirlande luminoase cu led mi-au fost livrate si de modul cum infrumuseteaza gradina mea! Le recomand tuturor!
D.F - aprilie 2018 - Ghirlande de luminite cu floricele si alimentare solara
O gradina frumoasa inseamna multa munca, dedicare si bun gust, alegerea plantelor potrivite si a elementelor de decor adecvate. Va multumesc pentru ghirlandele luminoase cu floricele. Se potrivesc extraordinar de bine decorului meu. Familia, prietenii si vecini nu inceteaza sa imi admire gradina. Ghirlandele luminoase cu alimentare solara sunt in centrul atentiei.
ghirlanda luminoasa cu leduri si incarcare solara ghirlanda solara de lumini pentru gradina
REVIEW
40% reducere - 3 instalatii luminoase solare pom de Craciun cu leduri alb cald,


NE RECOMANDA