Home: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

40% reducere - Pachet 3 instalatii lumini solare cu leduri roz si flori de cires

Pret(cu TVA): 300 Lei
PRV: 495 Lei (-40%)

 • instalatie lumini solara cu leduri de exterior gradina
 • instalatie luminoasa solara cu leduri de gradina
 • instalatie led solara exterior brad de Craciun
 • instalatie solara cu leduri de exterior gradina
 • instalatie lumini solara exterior gradina Craciun


Pachet 3 instalatii lumini de craciun cu incarcare solara leduri roz cu flori de cires

Cod produs AMS-SOL-3PF
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Efecte luminoase static si jocuri de lumini

Pachet promotional 3 instalatii de lumini cu incarcare solara pentru exterior:


 • Pachet de 3 instalatii de lumini cu incarcare solara cu leduri roz si flori de cires pentru exterior
 • instalatiile solare de Craciun de exterior incluse in pachetul aflat la pret promotional au lungime de 10m + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul led
 • cele 3 instalatii de lumini solare au 100 leduri fiecare, cu iluminare roz; ledurile instalatiilor cu incarcare solara sunt decorate cu flori de cires
 • senzor de luminozitate inclus in panou (controleaza automat pornirea / oprirea si functia de incarcare)
 • baterie reincarcabila, inlocuibila, 800 mah, inclusa in panoul solar. Bateria reincarcabila este inlocuibila astfel ca la epuizarea ciclului de viata a acesteia, atunci cand performantele se reduc, instalatia de lumini cu incarcare solara poate fi folosita in continuare inlocuind bateria. Majoritatea instalatiilor de lumini solare de pe piata au baterie inglobata, ce nu se poate schimba!
 • instalatie de lumini solare cu led cu iluminare statica si jocuri de lumini
 • instalatii de lumini solare dependente de soare: Aceasta instalatie de lumini cu leduri functioneaza optim in perioadele in care luminozitatea si puterea soarelui sunt maxime (primavara / vara), eficienta lor fiind redusa toamna si iarna sau in zilele innorate, cu ploi sau cu ninsori. In zilele in care instalatia de lumini cu incarcare solara nu primeste suficienta energie solara perioada de iluminare pe timp de noapte se reduce.
 • O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

REVIEW
C.E - aprilie 2018 Instalatii lumini solare roz cu floricele
Lampile solare de gradina sunt super. Am cumparat un set de trei instalatii cu leduri roz si panou solar de care sunt foarte multumita.
C.E - aprilie 2018 Corectie!
Va rog sa corectati afisarea stelutelor la opinia mea. Am selectat 5 stelute si apar doar 4. Multumesc.
40% reducere - Pachet 3 instalatii lumini solare cu leduri roz si flori de cires,


NE RECOMANDA