: Ghirlande luminoase solare instalatii solare Craciun lampi solare gradina:

Instalatii solare de Craciun ghirlande luminoase leduri solare (3 buc)


Stoc epuizat.Revine pe stoc sezonul urmator.
 • instalatii solare ieftine de Craciun cu led dedeman
 • instalatie craciun incarcare solara pentru exterior cu led
 • instalatie pom de Craciun cu incarcare solara led exterior
 • instalatie craciun cu incarcare solara led exterior
 • instalatii luminoase brad de Craciun cu leduri ieftine


Set 3 instalatii de craciun cu incarcare solara leduri cu flori de cires

Cod produs AMS-3SOL-WMWW
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Efecte luminoase static si jocuri de lumini

Set 3 instalatii de Craciun cu incarcare solara pentru exterior:


 • set de 3 instalatii de Craciun cu incarcare solara pentru exterior; Setul de instalatii de Craciun pentru exterior cu alimentare solara contine: instalatie de Craciun solara cu iluminare led alb cald (1 buc), instalatie pom de Craciun cu incarcare solara si iluminare led alb rece (1 buc) si instalatie luminoasa de Craciun cu alimentare solara si led multicolor (1 buc)
 • instalatiile solare de Craciun de exterior incluse in pachetul aflat la pret promotional au lungime de 10m + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul led
 • cele 3 instalatii de Craciun cu incarcare solara au 100 leduri fiecare, cu iluminare alb cald, alb rece, respectiv multicolor; ledurile instalatiilor cu incarcare solara sunt decorate cu flori de cires
 • pornire, oprire si functie de incarcare controlate automat de catre senzorul inclus in panoul solar. Instalatiile de lumini de Craciun cu incarcare solara functioneaza datorita energie produse de panoul solar pe timpul zilei si inmagazinata in bateria reincarcabila inclusa. La lasarea intunericului energia inmagazinata este eliberata pentru iluminarea instalatiei de Craciun cu leduri solare.
 • baterie reincarcabila, inlocuibila: bateria inclusa in panoul solar are capacitatea de 800mah, fiind reincarcabila (se incarcata automat pe timpul zilei de la panoul solar). Bateria inclusa in panoul solar se poate inlocui atunci cand ciclul de viata al acesteia se apropie de final (atunci cand performantele acesteia se reduc). Alte instalatii de Craciun cu incarcare solara prezente pe piata au bateria incorporata, nu se poate inlocui astfe ca instalatia solara nu mai poate fi utilizata.
 • 8 functii de iluminare: Majoritatea instalatiilor de lumini cu led si alimentare solara au doua functii luminoase (static si intermitent). Aceasta instalatie de lumini de Craciun cu LED si incarcare solara are 8 functii luminoase (static si 7 jocuri de lumini).
 • instalatii luminoase dependente de soare: Aceasta instalatie de lumini cu leduri functioneaza optim in perioadele in care luminozitatea si puterea soarelui sunt maxime (primavara / vara), eficienta lor fiind redusa toamna si iarna sau in zilele innorate, cu ploi sau cu ninsori. In zilele in care instalatia de lumini cu incarcare solara nu primeste suficienta energie solara perioada de iluminare pe timp de noapte se reduce.
 • O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatii de lumini de Craciun cu incarcare solara

REVIEW

NE RECOMANDA