: Ghirlanda de brad artificial Craciun luminite leduri interior exterior:

Ghirlanda din brad artificial de Craciun leduri lumina calda (stroboscopic)

Revine pe stoc in OCTOMBRIE 2020!
  • ghirlanda luminoasa de brad cu instalatie de lumini cu LED
  • ghirlanda artificiala de Craciun din ramuri de brad cu luminite led
  • ghirlanda artificiala de brad cu instalatie de lumini cu leduri
  • ghirlanda de lumini cu led pentru craciun din brad artificial verde
  • ghirlanda din brad artificial cu instalatie cu led alb cald interior si exterior


Ghirlanda de brad artificial de Craciun cu luminite led alb cald flash stroboscopic:
Cod produs AMS-GB-WW
Lungime ghirlanda 2,7m
Iluminare LED alb cald si alb rece
Efecte iluminare flash stroboscopic
Interconectabil DA

Ghirlanda de Craciun cu lungime de 2,7m din brad artificial verde iluminata cu leduri:


  • ghirlanda pentru decor de Craciun cu lungime de 2,7m formata din 210 ramuri (fiecare ramura are lungime de 12cm si latime de 4cm)
  • ghirlanda din brad artificial iluminata cu led-uri alb cald statice si alb rece dinamice (efect flash stroboscopic).
  • ghirlanda de Craciun iluminata cu instalatie de lumini electrica cu 50 led-uri pentru interior si exterior. Cablul de alimentare al instalatiei de lumini cu led are lungimea de 1,5m si protectie pentru utilizarea in mediul exterior (IP44)
  • ghirlanda artificiala din brad cu iluminare led asigurata de instalatie electrica de lumini interconectabila. Sistemul de interconectare al instalatiei de lumini cu LED permite conectarea mai multor ghirande de brad pe acelasi cablu de alimentare evitandu-se astfel utilizarea prizelor multiple

Alte ghirlande artificiale de brad cu luminite led

Review
A.I - nov. 2017 Multumita
Am cumparat ghirlanda artificiala de brad cu strangere de inima sperand totusi sa nu fiu dezamagita...pozele ghirlandei de brad aratau bine dar nu ar fi fost prima data cand poza e una realitatea alta. Mi s-a spus ca pozele sunt reale si totusi... Le-am primit si m-am bucurat ca un copil mic. Ghirlanda de brad este bogata, cu multe ramurele. Ea vine plata si trebuie putin aranjata dar este exact ceea ce mi-am dorit.
G.F - nov. 2017 Ghirlanda de brad artificiala cu luminite
Am primit coletul de la dvs. Toate produsele sunt ok dar in mod special suntem multumiti de ghirlandele artificiale de brad cu luminite led. Sunt foarte frumoase si ne plac f mult dar asta probabil deja stiti pentru ca am plasat o noua comanda online pentru alte 10 buc.
I.D - nov.2017 Ghirlanda artificiala de brad cu leduri
Produsul este ok, arata ca in poze dupa ce aranjezi putin ghirlanda de brad, sa ii dai volum pentru ca in colet vine plata. Chiar si asa plata ocupa mult volum, am primit 2 cutii mari pt 10 ghirlande de brad! Ghirlanda artificiala de brad este bogata cu multe crengute mici.
Tags #: ghirlanda artificiala de brad, ghirlanda de brad artificial 210 ramuri, ghirlanda de Craciun din brad artificial, ghirlanda de brad artificial 270cm, ghirlanda artificiala brad cu beculete led, ghirlanda de brad de Craciun cu led lumina calda

Ghirlanda artificiala din brad de Craciun cu lungime de 2,7m si iluminare led alb cald cu efect flash stroboscopic. Ghirlanda din ramuri artificiale de brad de Craciun cu 210 ramuri de brad si 50 leduri alb cald efect flash stroboscopic. Ghirlanda brad artificial de Craciun cu luminite led interior si exterior


NE RECOMANDA