: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Ghirlanda luminoasa exterior solara cu lampioane colorate led lumina calda

Disponibil in curand!
 • lampioane de hartie pentru exterior
 • lampioane chinezesti de hartie pentru exterior
 • lampioane albe de hartie pentru exterior
 • Instalatie cu leduri pentru exterior lampioane de hartie
 • Ghirlanda de lampioane de hartie pentru exterior alimentare solara
 • Ghirlanda luminoasa cu leduri si lampionane solare pentru exterior


Ghirlanda luminoasa pentru exterior cu alimentare solara si lampioane

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs DECO273
Dimensiuni 10m + 3m cablul de alimentare de la panoul solar
Tip / culoare iluminare LED / alb cald
Efecte iluminare NU / static
Interconectabil (prelungibil) NU
Utilizare exterior - alimentare panou solar
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / TRANSPARENT

Instalatie cu leduri alb cald si alimentare solara cu decor lampioane


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale produsului!
 • 20 globuri(lampioane) colorate din material sintetic rezistent la intemperii, iluminate cu leduri alb cald; distanta dintre globuri(lampioane) este de 50 cm; diametrul lampionului este de 8cm
 • lungime ghirlandei luminoase luminoase este de 10m + 3m cablul de alimentare de la panoul solar; distanta dintre panoul solar si primul lampion (glob) este de 3m
 • cablu transparent, pvc superior dublu izolat grosime 2.5mm
 • panou solar cu buton de pornire / oprire; In pozitia pornire (ON) instalatie solara cu lampioane incepe sa lumineze automat la lasarea intunericului; panoul solar este dotat cu tarus pentru ancorarea in sol
 • inmagazinarea energiei solare captate de panoul solar se face in baterii tip NI-MH (baterii cu efect de memorie, care necesita formatare). Este foarte important ca punerea in functiune a acestei instalatii sa se faca in conditii optime de soare (lunile de primavara / vara) pentru ca randamentul bateriilor sa fie optim. Nerespectarea acestei recomandari scade performantele instalatiei luminoase cu leduri
 • leduri cu iluminare puternica, alb-cald si consum redus de energie.
 • durata de iluminare depinde de cantitatea de energie solara primita in timpul zilei; Timpul de iluminare variaza in functie de conditiile atmosferice (soare / nori etc)
 • ghirlanda luminoasa lampioane cu leduri utilizabila in mediul exterior
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Review
instalatii de craciun emag Madalina - mai 2017 So far so good!
Am achizitionat 2 instalatii solare cu lampioane de hartie (nu e hartie ci un material care nu se strica daca ajunge apa pe el). Fiecare produs contine 1 panou solar cu tarus, ghirlanda luminoasa atasata de panoul solar si 20 de lampioane (globulete) de diferite culori. Este usor de asamblat si pus in functiune.
instalatie led solara emag Roxy - mai 2017 Go Green!
Sunt multumita de produs. Ecologic, functionarea cu energia primita de la soare, nu incarca factura de curent. Ghirlanda de luminite are becuri tip L.E.D care oricum consuma putin.
ghirlanda luminoasa cu leduri pentru exterior
magazin online decoratiuni de craciun emag Diana - mai 2017 Recenzie instalatie solara cu lampioane
M-am chinuit putin cu montatul lampioanelor (sotul s-a descurcat mai bine) dar rezultatul a fost minunat. Luminitele mele arata superb. Sunt pentru exterior asa ca nu trebuie sa ma ingrijorez sa le adun daca ploua. Livrarea a fost rapida, in 24 ore de la comanda.
magazin online decoratiuni de craciun emag Marcu - mai 2017 Grecia!!!
Suntem extrem de multumiti de luminitele cumparate. Produsul arata foarte bine, robust, n-ar trebui sa fie probleme cu folosirea lui afara. Noua ne amintesc de Grecia, ne plac foarte mult.
instalatie solara cu leduri pentru exterior
Ghirlanda luminoasa solara exterior cu lampioane colorate 10m lungime incarcare solara. Ghirlande luminoase solare de gradina cu alimentare de la panou solar


NE RECOMANDA