Home: Decoratiuni de Craciun Online colectia 2018:
Instalatie brad cu leduri rosii si albe FLASH - lungime 15m

Instalatie brad cu leduri rosii si albe FLASH - lungime 15m

Cumpara!

PRV: 240 Lei

Reducere: 25%

Pret(cu TVA): 180 Lei

Oferta in limita stocului disponibil

 • Instalatie brad de Craciun pentru exterior cu leduri rosii si efect flash stroboscopic
 • Instalatie profesionala cu leduri de exterior pentru bradul de Craciun
 • Instalatie profesionala cu leduri de exterior pentru bradul de Craciun
 • Instalatie de lumini decorative pentru exterior cu LED si efect flash stroboscopic
 • Instalatie de Craciun cu lumini decorative profesionale de exterior cu led
 • Instalatii de lumini pentru Craciun de exterior cu LED-uri si efect flash
 • Instalatie electrica lumini exterioare case Craciunvideo iluminat festiv exterior
decoratiuni de craciun exterior decoratiuni de craciun exterior

Instalatie interconectabila de lumini pentru Craciun de exterior

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs AMS-15R-RS
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Categorie Instalatie LED profesionala
Lungime 15m + 1,5m cablul de alimentare
Interconectabil (prelungibil) DA
Tip / culoare iluminare LED / rosu cu alb (flash stroboscopic)
Efecte iluminare Flash stroboscopic
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu cauciucat dublu izolat / NEGRU
Nr interconectari posibile max 10 buc
Element prelungire disponibil (vezi produs)

Instalatia luminoasa de exterior cu leduri rosii si efect flash stroboscopic din gama profesionala:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale instalatiei de lumini pentru Craciun cu leduri rosii si efect stroboscopic. Vizualizati si prezentarea video a instalatiei cu lumini decorative pentru Bradul de Craciun cu lungime de 15m:
 • video iluminat festiv exterior
 • POZA REALA a produsului: stecher de EXTERIOR, cablu gros, cauciucat, dublu izolat!
 • Instalatie profesionala iluminat festiv stradal de Craciun
 • instalatie luminoasa pentru Craciun cu lungime de 15m + cablul de alimentare si sistem profesional de interconectare inclus. Datorita acestui sistem de interconectare lungimea instalatiei electrice pentru pomul de Craciun se poate prelungi cu segmente identice pentru a obtine o lungime mai mare (30m, 45m, 60m etc - multiplu de 15m).
 • instalatie de lumini pentru Craciun interconectabila (prelungibila) cu sistem profesional de interconectare ce permite conectarea impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, a mai multor segmente identice de lumini cu LED. Fiecare nou segment luminos se adauga la finalul segmentului precedent rezultand un sir continuu de lumini cu led alimentate printr-un singur cablu de alimentare. Se elimina astfel necesitatea prizelor suplimentare atunci cand se doreste utilizarea mai multor instalatii de lumini cu led pe acelasi brad de Craciun
 • 100 LED-uri rosii si albe cu efect flash stroboscopic, profesionale, de exterior (duble ca dimensiuni si iluminare fata de ledurile standard) diamentru 6mm, distanta dintre leduri 15cm (80 leduri rosii statice si 20 leduri albe cu efect flash stroboscopic)
 • 20 % leduri speciale cu efect flash stroboscopic. Instalatie de lumini pentru Craciun cu LED-uri cu iluminare puternica si consum redus de energie (ledurile consuma de trei ori mai putina energie decat becurile cu filament!). Din totalul ledurilor, 20% au efect de flash stroboscopic (sunt leduri speciale care clipesc intermitent). Numarul mare de led-uri speciale cu efect flash stroboscopic contribuie semnificativ la efectul luminos spectaculos al acestor instalatii de Craciun cu lumini decorative
 • instalatie profesionala de Craciun cu fir gros, negru, cablu cauciucat dublu izolat, diametru 3mm si interior 100% cupru. Lungimea cablului de alimentare este de 1,5m iar adaptorul pentru reteaua electrica are protectie pentru utilizarea in mediul exterior IP44
 • instalatie de lumini pentru exterior profesionala din gama de iluminat festiv profesional pentru Craciun DecoCraciun eXclusiv - disponibila numai online pe site-ul nostru! Gama DecoCraciun Exclusiv cuprinde instalatii luminoase, turturi luminosi, perdele de lumini etc reprezentand o gama de succes disponibila in Romania inca din 2010. Calitatea produselor incluse in aceasta gama profesionala este demonstrata de fapte: hotelul Ramada Oradea foloseste aceleasi instalatii luminoase de Craciun cu LED (turturi luminosi) in fiecare an, incepand din 2011!
 • instalatie luminoasa profesionala pentru Craciun pentru exterior (IP44). Aceasta instalatie de lumini cu LED este special realizata pentru mediul exterior folosindu-se la iluminatul festiv stradal de sarbatori. Instalatia profesionala de Craciun este realizata cu cablu cauciucat dublu izolat iar adaptorul si sistemele de conectare sunt protejate pentru exterior.
 • instalatie luminoasa profesionala de Craciun cu leduriInstalatie cu leduri de craciun interconectabila cu sistem usor de conectare inclus. Se pot conecta mai multe sectiuni identice pentru a forma un sir continuu de lumini cu LED (avand o lungime de 30m, 45m, 60m etc - multiplu de 15), conectat la reteaua electrica intr-un singur capat.

Instalatie interconectabila de lumini pentru Craciun
Instalatie luminoasa cu LED pentru Craciun cu iluminare rosie si efect flash stroboscopic cu lungime de 15m interconectabila. Sistemul profesional de interconectare este inclus, acesta fiind usor de utilizat. Interconectarea mai multor instalatii profesionale de lumini cu led presupune conectarea (cu ajutorul mufelor incluse) a unui nou segment luminos identic la capatul precedentului. Se obtine astfel un sir de lumini de Craciun continuu (cu lungime de 30m, 45m etc- multiplu de 15m) care se alimenteaza printr-un singur cablu de alimentare nefiind nevoie de prize suplimentare atunci cand se doreste folosirea mai multor instalatii de lumini de Craciun in acelasi loc.
copac de craciun cu leduri si instalatie de luminide exterior
copac de lumini led cu instalatie exterioara de Craciun profesionala
Instalatie de lumini profesionala de exterior
Instalatie luminoasa de Craciun pentru exterior cu led-uri mari si iluminare puternica (led rosu) si efect flash stroboscopic. Conceputa special pentru utilizarea in mediul exterior aceasta instalatie de lumini de Craciun este realizata cu cablu gros, cauciucat, dublu izolat cu interior 100% cupru si led-uri mari (duble ca dimensiunea fata de cele standard) cu iluminare puternica. Aceasta instalatie de lumini pentru exterior este conceputa pentru a rezista intemperiilor iar ploaia, vantul, zapada, viscolul etc nu ii afecteaza functionalitatea
Instalatie de lumini cu efect flash stroboscopic gama Profesionala
Instalatie de lumini pentru Craciun din gama profesionala DecoCraciun eXclusiv cu LED iluminare rosie si efect flash stroboscopic obtinut datorita numarului mare de LED-uri speciale albe cu efect stroboscopic. 20% din led-urile instalatiei de lumini pentru Craciun sunt LED-uri speciale, stroboscopice, ce clipesc intermitent.
Instalatia electrica luminoasa pentru Craciun face parte din gama profesionala de iluminat festiv de exterior DecoCraciun eXclusiv, gama comercializata exclusiv online pe site-ul nostru si care cuprinde ghirlande luminoase de Craciun calitate premium!

instalatii profesionale de Craciun cu LED calitate premium

ce

Produsul "Instalatie lumini LED de Craciun pentru exterior rosu si efect flash stroboscopic" respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
Galerie foto
copac cu leduri profesionale exterior
Copac cu leduri rosii si albe efect flash
copac cu leduri rosii si turturi efect ninsoare
Copac cu siruri luminoase cu leduri rosii si turturi luminosi cu leduri curgatoare
iluminat festiv exterior cu leduri rosii si albe
Thuja cu ghirlande luminoase cu leduri albe si leduri rosii
decoratiuni exterioare craciun tricolor
Thuja cu instalatii luminoase cu leduri rosii, alb cald si albastre
iluminat festiv exterior cu leduri rosii si albe
Thuja cu ghirlande luminoase cu leduri albe si leduri rosii
decoratiuni craciun terasa stalpi cu ghirlande luminoase
Terasa decorata cu ghirlande luminoase rosii pentru exterior

Imaginile prezentate sunt imagini REALE, neprelucrate ale produselor comercializate de DecoCraciun primite de la clientii DecoCraciun.ro
Review
magazin online decoratiuni de craciun emag Irina - 11 dec. 2014 Produse de calitate pentru exterior
De 3 ani tot cumpar de la dvs. instalatii de Craciun. Este primul magazin de unde cumpar instalatii de craciun care nu se strica dupa un sezon. Inca le mai am pe cele cumparate in primul an si functioneza perfect. Calitatea isi spune cuvantul.
Instalatie brad cu leduri rosii si albe FLASH - lungime 15m, Instalatie de lumini pentru exterior cu leduri rosii si efect flash stroboscopic interconectabila. Instalatie profesionala de exterior pentru craciun cu lungime de 15m interconectabila prelungibila. Instalatie profesionala de Craciun pentru iluminat festiv stradal de sarbatori


Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea de stoc si termenul de livrare va vor fi aduse la cunostinta in momentul in care va vom contacta telefonic.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site-ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Produse recomandate
Clienti si proiecte realizate
testtest

Iluminat realizat cu siruri luminoase cu leduri alb cald si perdele de lumini cu led 3x3m cu iluminare alb cald. S-au folosit 400 siruri luminoase cu leduri (lungime 15m) si 40 perdele de lumini 3x3m cu leduri

Restaurant President

testtest

Decor de iarna realizat cu instalatii profesionale cu leduri alb rece. Turturi luminosi, ghirlande luminoase cu leduri si turturi cu efect ninsoare alcatuiesc acest peisaj deosebit de iarna

Locuinta client

testtest

Pensiunea Agroturistica Poiana Negri impodobita cu turturi luminosi cu leduri alb-cald ( cod produs DECOICLWW181 ) - turturi luminosi din gama profesionala DecoCraciun eXclusiv: lungime 6m (prelungibili), leduri profesionale cu iluminare alb-cald static (fara efecte de lumini).

Pensiunea Agroturistica Poiana - Suceava

test

Brad de Craciun impodobit cu instalatii luminoase de Craciun cu leduri albastre si efect flash (cod produs DECOSTRB184 - lungime de 15m, prelungibile) si turturi luminosi cu leduri curgatoare efect ninsoare (cod produs DECOSNF35266 - lungime 6m, prelungibili)

Brad de Craciun - Primaria orasului

test

Hotel Imperium - Suceava impodobit cu perdele de lumini cu leduri albe profesionale din gama DecoCraciun eXclusiv: cod produs DECOCRTW111 , dimensiuni 4x1m , interconectabile (prelungibile)

Hotel Imperium - Suceava

testtest

Iluminat festiv profesional de Craciun cu turturi luminosi cu leduri albe si efect flash ( cod produs DECOICLW183, gama profesionala DecoCraciun eXclusiv)

Hotel Ramada - Oradea

test

Bulevard impodobit cu turturi luminosi cu leduri albastre si turturi luminosi cu leduri albe si efect flash, interconectabili (prelungibili), pentru exterior, din gama profesionala de instalatii de Craciun cu led - DecoCraciun eXclusiv

Iluminat festiv stradal Sarbatori

test

Pensiunea Noblesse din Baile Herculane cu balcoanele decorate cu turturi luminosi cu leduri albe si efect flash (cod produs DECOICLW183 ) cu lungime de 6m din gama profesionale de instalatii de craciun DecoCraciun eXclusiv

Pensiunea Noblesse - Baile Herculane

test

Parc impodobit de sarbatori cu turturi luminosi cu leduri albastre si efect flash (cod produs DECOICLB261) si perdele de lumini cu leduri albe 4x1m (cod produs DECOCRTW111)din gama DecoCraciun eXclusiv

Parc oras

NE RECOMANDA
testtesttesttesttesttesttesttest