: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Instalatie solara lumini exterior leduri multicolore alimentare solara

Pret(cu TVA): 120 Lei
PRV: 165 Lei (-28%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • instalatie solara de Craciun cu leduri multicolore
 • instalatie alimentare solara brad de Craciun cu leduri
 • instalatie solara pom de Craciun cu leduri
 • instalatie incarcare solara decor flori leduri colorate
 • ghirlanda solara leduri colorate exterior
 • ghirlanda incarcare solara flori leduri colorate


Instalatie luminoasa cu alimentare solara, leduri multicolore si flori

Cod produs AMS-SOL-MF
Categorie Rezidential
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Tip / culoare iluminare LED / multicolore
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Utilizare numai in EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie lumini cu led si decor flori, 10m si 100 leduri colorare, incarcare solara:


 • instalatie de lumini 10m lungime cu incarcare solara: instalatie luminoasa cu leduri multicolore si incarcare solara ce functioneaza cu energia captata de la soare in timpul zilei. Lungimea instalatie solare de lumini cu led este de 10m + 2m cablul de alimentare de la panoul solar la primul LED.
 • flori cu iluminare multicolora: instalatie luminoasa de exterior cu 100 flori iluminate de leduri multicolore cu distanta de 10cm intre ele. Florile sunt realizate din material plastic moale, incasant, rezistent in mediul exterior.
 • instalatie de lumini cu LED de exterior: alimentata de o baterie incarcata de la energia solara aceasta instalatie de lumini se poate utiliza numai in exterior. Are nevoie de energie solara captata de panoul solar pe timpul zilei si inmagazinata in bateria premium care o va elibera treptat la lasarea intunericului. Durata de iluminare a instalatiei luminoase cu alimentare solara depinde de cantitatea de energie captata in timpul zilei!
 • leduri multicolore cu iluminare puternica, fara costuri de energie: instalatia luminoasa cu alimentare solara are 100 leduri cu iluminare multicolora (rosu, galben, verde si albastru) si 0 costuri de functionare. Pe timpul zilei bateriile se incarca de la soare iar la lasarea intunericului instalatia luminoasa cu leduri incepe sa lumineze. Va lumina pana la epuizarea energiei captate in timpul zilei sau pana in zorii zilei
 • panou solar premium cu baterie schimbabila: panoul solar al ghirlandei luminoase este prevazut cu o baterie reincarcabila (acumulator) cu capacitate de 800 mah! Energia solara captata in timpul zilei este inmagazinata in aceasta baterie pentru a fi eliberata treptat la lasarea intunericului. Bateriile reincarcabile (acumulatorii) au un ciclu de viata (ciclu de incarcare/ descarcare) la finalul caruia trebuie inlocuite. Majoritatea ghirlandelor solare existente pe piata au bateriile incorporate si nu se pot inlocui. Nu este si cazul panoului al acestei ghirlande luminoase de Craciun: bateriile au un ciclu prelungit de viata (ciclu de incarcare/descarcare) si in plus se pot inlocui! Nu trebuie sa aruncati ghirlanda luminoasa la terminarea ciclului de viata al bateriei / acumulatorului: inlocuiti bateria si bucurati-va in continuare de ghirlanda dvs solara
 • 8 moduri diferite de iluminare: ghirlanda luminoasa cu leduri multicolore si flori are 8 moduri diferite de iluminare (static si jocuri de lumini). Cea mai mare parte din ghirlande luminoasa solara de pe piata au maxim doua moduli de iluminare (static si 1 joc de lumini) dar spre deosebire de acestea, ghirlanda de lumini de Craciun cu flori are un mod static de iluminare si 7 jocuri de lumini. Alegeti modul de iluminare preferat si potrivit pentru decorul realizat de dvs. dintre cele 8 functii luminoase disponibile
 • fara prize si cabluri de prelungire: ghirlanda luminoasa cu leduri multicolore este alimentata de o baterie incarcata solar eliminand astfel nevoia de prize de curent in apropierea spatiului de decorat sau de cabluri de prelungire. Panoul solara contine un tarus pentru fixarea acestuia in pamant in apropierea locului unde doriti sa amplasati ghirlanda solara cu leduri. Lungimea cablului de alimentare de la panoul solar pana la ghirlanda de lumini cu flori este de 2m
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie cu leduri pentru exterior
Instalatie de lumini cu leduri multicolore si decor floricele pentru exterior cu alimentare solara. Aceasta instalatie de lumini cu leduri functioneaza pe baza energie solare captate in timpul zilei de aceea este destinata exclusiv mediului exterior.
Fara energie solara aceasta instalatie luminoasa nu va functiona. Randamentul instalatiei de lumini cu leduri multicolore este optim in zilele insorite si redus in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. Toate elementele componente ale instalatie de lumini sunt protejate pentru folosirea in mediul exterior fiind rezistente la actiunea apei, prafului, vantului etc.
Instalatie luminoasa cu floricele si alimentare solara pe baterii
instalatie de Craciun de exterior cu incarcare solara
Flexibilitate si costuri 0 de functionare
Aceasta instalatie luminoasa cu leduri multicolore si decor flori este alimentata de bateria incarcata de la panoul solar. Astfel nu depindeti de prezenta unei prize de exterior pentru amplasarea instalatiei de lumini. Cerinta absolut obligatorie este aceea de a amplasa panoul solar intr-o zona de maxima luminozitate pentru a beneficia de o expunere optima la razele solare.
Costurile de functionare ale acestei instalatii de lumini de exterior cu flori sunt 0! Instalatia de lumini cu alimentare solara va functiona incarcandu-se de la soare pe durata zilei (inmagazinand energia captata in baterie). Randamentul optim al instalatie de lumini cu leduri si incarcare solara se obtine in lunile de primavara/vara cu un randament minim in lunile de iarna, fara soare.
Instalatie de exterior cu leduri multicolore
Instalatie luminoasa cu leduri multicolore cu lungime de 10m si 100 leduri decorate cu flori. Led-urile multicolore ilumineaza 4 culori (rosu, galben, verde si albastru) iluminarea fiind puternica, constanta, fara pierderi de intensitate.
instalatie luminoasa de exterior cu panou solar

ce

Produsul "Instalatie alimentara solara cu leduri multicolore si flori" respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Instalatie alimentare solara cu leduri multicolore si flori cu panou solar pentru exterior. Instalatie lumini de Craciun cu leduri multicolore pentru exterior cu baterii si incarcare solara.


NE RECOMANDA