: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Instalatie de Craciun cu alimentare solara leduri multicolor si jocuri de lumini

Pret(cu TVA): 100 Lei
PRV: 125 Lei (-20%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • instalatie alimentare solara leduri multicolore exterior
 • instalatie solara lumini de exterior cu leduri de Craciun
 • Instalatie solara sir luminos de exterior leduri multicolore
 • instalatii solare cu leduri de exterior ieftine
 • instalatii luminoase brad de Craciun cu leduri ieftine


Instalatie luminoasa cu alimentare solara, leduri multicolore si flori

Cod produs AMS-SOL-M
Categorie Rezidential
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Tip / culoare iluminare LED / multicolore
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Utilizare numai in EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie cu alimentare solara 100 leduri multicolore si jocuri de lumini:


 • instalatie solara de exterior: instalatie luminoasa cu leduri multicolore ce functioneaza datorita energiei solare captata in bateria inclusa in panoul solar. Avand nevoie de energie solara pentru a incarca bateria aceasta instalatie de lumini functioneaza numai in mediul exterior, acolo unde poate capta energia solara si o poate inmagazina in bateria reincarcabila
 • tehnologie LED: instalatia de lumini cu incarcare solara foloseste tehnologia LED caracterizata prin consum redus de energie, iluminare puternica si constanta (fara pierderi de intensitate) si durabilitate. Aceasta instalatie solara are LED-uri multicolore (rosu, verde, albastru si galben) de 5mm, protejate pentru folosirea in mediul exterior.
 • jocuri de lumini sau iluminare continua: panoul solar prezinta un comutator care permite pornirea / oprirea si selectarea modului de iluminare (continuu sau jocuri de lumini). Spre deosebire de majoritatea instalatiilor solare de pe piata care au maxim doua moduri de iluminare (static si flash), aceasta instalatie solara de lumini cu leduri multicolore dispune de 8 moduri de iluminare: o functie statica (iluminare continua) si jocuri de lumini.
 • senzor de luminozitate: pornire si oprire automata:Pentru ca panoul solar al instalatie de lumini sa incarce bateria (acumulatorul de energie) este necesar ca instalatia sa fie pornita (pozitia ON). Panoul solar contine un senzor de luminozitate care va determina momentul in care scade luminozitatea mediului ambiant (se insereaza) si va porni automat instalatia de lumini cu leduri. Dimineata, la cresterea intensitatii luminoase, panoul solar va opri instalatia de lumini cu leduri si va incepe procesul de incarcare al bateriei.
 • flexibilitate: instalatia de lumini cu leduri multicolore prezinta avantajul de a putea fi amplasata in orice loc insorit, fara sa fie necesar sa existe priza de exterior in apropiere. Ii puteti schimba locul oricand doriti nefiind limitati de prezenta prizelor sau a cablurilor de prelungire. Singura cerinta absolut obligatorie este amplasarea instalatiei solare cu leduri multicolore in locuri insorite unde poate sa primeasca optimul de energie solara.
 • fara costuri de functionare: functionand datorita energie solare captate de catre panoul solar si inmagazinata in baterie, instalatie de lumini cu leduri nu genereaza niciun cost de functionare. Ea va functiona in functie de cantitatea de energie solara captata in timpul zilei; astfel timpul de iluminare este mai mare dupa o zi insorita de vara si redus (sau deloc) intr-o zi cu cer noros, ploaie sau ninsoare. Instalatia de lumini cu leduri multicolore obtine cele mai bune performante primavara si vara, medii toamna si scazute pe timpul iernii.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Rezistente in mediul exterior
Instalatie de lumini cu leduri si alimentare solara conceputa pentru utilizarea in mediu exterior fiind rezistenta la actiunea factorilor externi: ploaie, ninsoare, vant, stropi de apa. Ledurile sunt protejate cu un strat de silicon ce impiedica patrunderea apei in zona contactelor prelungind astfel durata de viata al instalatie de lumini cu leduri si alimentare solara.
instalatie lumini de Craciun pentru exterior cu panou solar
instalatie lumini de Craciun de exterior cu alimentare solara
Nu incarca factura de electricitate
Principiul de functionare al instalatie cu leduri multicolore si panoul solar este 100% ecologic: pe timpul zilei celulele fotovoltaice capteaza razele soarelui pe care le transforma in energie electrica. Aceasta energie electrica este inmagazinata in bateria de 800 mah inclusa in panoul solar. La lasarea intunericului celulele optice ale panoului solar detecteaza prezenta intunericului si opreste procesul de incarcare pornind in acelasi timp procesul de iluminare (eliberand energia solara inmagazinata in baterie)
Pornire / oprire si incarcare automata
Panoul solar al instalatiei de lumini contine senzor optic de luminozitate care determina pornirea si oprirea automata a instalatiei luminoase cu leduri. Datorita acestui senzor instalatia solara de lumini se porneste la lasarea intunericului si se opreste in zorii zilei cand se lumineaza. Pprocesul de incarcare a bateriei incluse in panoul solar este de asemenea controlat automat de acest senzor de luminozitate. Panoul solar va produce energie si o va inmagazina pe timpul zilei pentru ca la lasarea intunericului aceasta energie sa fie eliberata treptat pentru iluminarea instalatiei solare cu led.
instalatie luminoasa de exterior cu panou solar
REVIEW
Instalatie solara de lumini pentru exterior cu leduri multicolore si jocuri de lumini. Instalatie lumini decorative de exterior cu incarcare solara si leduri colorate


NE RECOMANDA