Home: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Ghirlanda luminoasa solara de exterior cu lampioane albe LED lumina calda

Disponibil in curand!Ghirlanda luminoasa pentru exterior cu alimentare solara si lampioane

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs DECO230
Dimensiuni 10m + 3m cablul de alimentare de la panoul solar
Tip / culoare iluminare LED / alb cald
Efecte iluminare NU / static
Interconectabil (prelungibil) NU
Utilizare exterior - alimentare panou solar
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / TRANSPARENT

Instalatie cu leduri alb cald si alimentare solara cu decor lampioane


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale produsului!
 • 20 globuri albe din material sintetic rezistent la intemperii, iluminate cu leduri alb cald; distanta dintre globuri este de 50 cm; diametrul globului este de 8cm
 • lungime instalatie luminoase este de 10m + 3m cablul de alimentare de la panoul solar; distanta dintre panoul solar si primul glob este de 3m
 • cablu transparent, pvc superior dublu izolat grosime 2.5mm
 • panou solar cu buton de pornire / oprire; In pozitia pornire (ON) instalatie solara cu globuri incepe sa lumineze automat la lasarea intunericului; panoul solar este dotat cu tarus pentru ancorarea in sol
 • inmagazinarea energiei solare captate de panoul solar se face in baterii tip NI-MH (baterii cu efect de memorie, care necesita formatare). Este foarte important ca punerea in functiune a acestei instalatii sa se faca in conditii optime de soare (lunile de primavara / vara) pentru ca randamentul bateriilor sa fie optim. Nerespectarea acestei recomandari scade performantele instalatiei luminoase cu leduri
 • leduri cu iluminare puternica, alb-cald si consum redus de energie.
 • durata de iluminare depinde de cantitatea de energie solara primita in timpul zilei; Timpul de iluminare variaza in functie de conditiile atmosferice (soare / nori etc)
 • instalatie luminoasa cu leduri utilizabila in mediul exterior
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Review
instalatii de craciun emag Cristina - mai 2017 Multumesc pentru instalatia solara
Am instalat cele 3 instalatii solare comandate si sunt incantata de ele. Am decorat foisorul cu ele, doua le-am folosit pentru tavan (panoul solar l-am pus in exterior intr-o pozitie optima zic eu) iar pe a treia am pus-o la streasina inconjurand tot foisorul. Am adus stralucire in gradina noastra. Minunat!!!
instalatie led solara emag Gabriela - mai 2017 Am primit instalatia
Am primit instalatia saptamana trecuta si am montat-o in copac. Am avut grija sa pun panoul solar la soare intr-un loc fara umbra. Deocamdata nu au fost zile in care sa nu porneasca instalatia. O sa urmaresc sa vad daca trebuie sa schimb pozitia panoului. Dar sunt multumita de produs si revin pentru o noua comanda.
ghirlanda luminoasa cu leduri alb cald pentru exterior
Instalatie cu alimentare solara si leduri alb cald cu globuri albe pentru exterior. Ghirlanda luminoasa cu baterii alimentare panou solar si leduri alb cald.


NE RECOMANDA