Home: Decoratiuni de Craciun Online colectia 2018:

Instalatie luminoasa brad de craciun 20m lungime prelungibila, 8 jocuri de lumini

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
Stoc limitat

 • Instalatie brad de Craciun cu LEDuri multicolore pentru exterior
 • Instalatie luminoasa multicolora cu jocuri de lumini de exterior
 • Instalatie luminoasa decorativa de Craciun pentru exterior
 • Sir luminos decorativ cu leduri lungime 20m


Instalatie luminoasa 20m cu leduri multicolore pentru exterior

Cod produs AMS-20J-M
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 20m + 1,5m cablul de alimentare
Tip / culoare iluminare LED / multicolor
Interconectabil (prelungibil) DA
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda luminoasa de interior si exterior cu leduri multicolore 20m:


 • 200 leduri multicolore si 8 jocuri de lumini: instalatia luminoasa de exterior are o lungime de 20m (+ cablul de alimentare), 200 leduri multicolore si 8 jocuri de lumini
 • prezentare video instalatie de lumini cu leduri multicolore si jocuri de lumini pentru interior si exterior
  video iluminat festiv exterior
 • interconectabila (prelungibila): instalatia de lumini este interconectabila, elementele de interconectare (prelungire) fiind incluse; Aceasta instalatie electrica de Craciun se poate conecta numai cu acelasi tip de instalatie luminoasa. Prin interconectare se mareste lungimea sirului luminos cu multiplu de 20m (se obtine sir luminos cu lungime de 40, 60m etc)
 • iluminare statica sau jocuri luminoase: instalatia luminoasa contine un selector de programe (jocuri) de lumini. Puteti alege intre 7 secvente luminoase (jocuri) sau puteti alege modul static (mod in care led-urile stau tot timpul aprinse).
 • selector de jocuri de lumini cu memorie: Nu trebuie sa reveniti la modul de iluminare dorit de fiecare data cand porniti instalatia! Dotat cu functia de memorie, selectorul de jocuri de lumini retine ultimul mod de iluminare ales inainte de oprire; pornita din nou instalatia de lumini va lumina in ultimul mod de iluminare folosit.
 • consum redus de energie: numarul mare de leduri (200 leduri multicolore) nu implica si un consum ridicat de energie. Comparat cu instalatiile de Craciun cu beculete, aceasta instalatie luminoasa cu led-uri consuma de trei ori mai putin!
 • interior si exterior: instalatie luminoasa decorativa cu leduri pentru interior si exterior. Adaptorul la retea si instalatia luminoasa prezinta un grad de protectie IP44 iar selectorul pentru jocurile de lumin IP67

decoratiuni de craciun exterior
Interior si exterior
Impodobiti bradul de Craciun cu acesta instalatie cu leduri multicolore si jocuri de lumini! Decorati copacii cu aceste ghirlande luminoase de exterior cu leduri imfasurandu-le in jurul crengilor groase si a tulpinei! Luminati arbustii tip thuja cu luminite colorate. Modalitatile de utilizare sunt multiple, atat in interior cat si in exterior.
Ghirlanda luminoasa 200 leduri exterior 20m
instalatie pom de Craciun pentru interior cu leduri
Sclipiri colorate
Farmecul bradului de Craciun este dat de luminitele ce stralucesc in acesta. Cu cat sunt mai multe beculete in bradul de Craciun cu atat va arata mai frumos si mai luminos. Asortati instalatiile luminoase cu leduri colorate cu globuri aurii si argintii cu sclipici, globuri in care sa se reflecte culorile intense ale ledurilor. Sau folositi mai multe instalatii luminoase de Craciun fixate pe modul static de iluminare iar apoi adaugati o alta instalatie cu leduri multicolore pentru care alegeti un joc de lumini balansand astfel dinamicitatea jocului luminos cu luminozitatea ghirlandelor luminoase.
Utilizare in siguranta
Instalatie luminoasa cu 200 leduri multicolore si jocuri de lumini se poate utiliza in siguranta atat in interior cat si in exterior. Gradul de protectie al instalatie si al cablului de alimentare este IP44 (pentru exterior). Nu folositi instalatii destinate uzului interior in mediul exterior! Orice instalatie care prezinta un adaptor pentru retea (stecher) precum cel din imagine (forma plata, marcat cu X) trebuie folosita doar in mediul interior! Adatoarele de retea (stecherele) pentru exterior au fost rotunda in zona contactelor.
instalatie pentru pomul de Craciun

ce

Produsul "Ghirlanda luminoasa cu leduri pt exterior" respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Instalatie luminoasa brad de craciun 20m lungime prelungibila, 8 jocuri de lumini, Ghirlande luminoase cu leduri pentru exterior si luminite de Craciun pentru interior. Instalatie pentru bradul de craciun pentru interior si exterior cu lungime de 20m interconectabila. Instalatie brad de Craciun cu led-uri multicolore si jocuri de lumini

NE RECOMANDA
testtesttesttesttesttesttesttest