: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Instalatie solara exterior de Craciun leduri lumina calda decor flori de cires

Pret(cu TVA): 120 Lei
PRV: 165 Lei (-28%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • instalatie solara lumini de Craciun cu leduri alb cald
 • Instalatie luminoasa de Craciun de exterior cu leduri
 • Instalatie solara sir luminos de exterior leduri multicolore
 • instalatii solare cu leduri de exterior ieftine
 • instalatii luminoase brad de Craciun cu leduri ieftine
 • instalatii luminoase pom Craciun exterior cu leduri ieftine


Instalatie luminoasa de exterior cu leduri alb cald si flori

Cod produs AMS-S0L-WWF
Categorie Rezidential
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Tip / culoare iluminare LED / alb cald decor flori
Efecte luminoase DA / static si jocuri de lumini
Utilizare numai in EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie lumini de exterior cu leduri alb cald si decor flori cu alimentare solara:


 • sir luminos cu lungime de 10m: ghirlanda luminoasa de exterior cu 100 leduri alb cald si lungime de 10m. Distanta dintre leduri este de 10cm, distanta de la panoul solar la primul LED este de 2m
 • incarcare solara automata: ghirlanda de lumini cu leduri alb cald si decor flori alimentata de baterie incarcata automat de catre panoul solar. Pe timpul zile panoul solar transforma razele soarelui in energie pe care o inmagazineaza in bateria inclusa in panoul solar. La lasarea intunericului energia inmagazinata este eliberata treptata pentru iluminarea instalatie solare de lumini cu flori
 • baterie reincarcabila: bateria inclusa in panoul solar are capacitatea de 800mah si este reincarcabila (fiind incarcata automat pe timpul zilei de catre panoul solar). In plus, bateria se poate inlocui astfel ca la terminarea ciclului de viata al acesteia (ciclurilor de incarcare / descarcare) nu trebuie sa aruncati instalatia de lumini cu leduri. Inlocuind bateria puteti continua sa utilizati instalatia luminoasa cu incarcare solara! Majoritatea instalatiilor solare de pe piata au bateria incorporata (nu se poate inlocui) ceea ce inseamna ca la finalul ciclului de viata al bateriei instalatia de lumini devine inutilizabila
 • pornire si oprire automata:Instalatia luminoasa cu leduri si incarcare solara va porni automat la lasarea intunericului datorita senzorului de luminozitate si se va opri in zorii zilei. Pe timpul zilei panoul solar al instalatiei de lumini cu leduri capteaza razele soarelui si le transforma in energie pe care o inmagazineaza in bateria inclusa. La lasarea intunericului aceasta energie este eliberata pentru a ilumina instalatia de lumini cu leduri.
 • fara prize si prelungitoare: Puteti utiliza aceasta instalatie de lumini cu leduri si alimentare solara in orice spatiu exterior doriti fara sa fiti limitat de prezenta prizelor de curent si fara sa aveti nevoie de prelungitoare. Instalatia de lumini cu incarcare solara este independenta de reteaua electrica, nu genereaza costuri si poate fi utilizata in orice spatiu exterior atata timp cat panoul solar este asezat intr-un loc cu luminozitate maxima.
 • 8 functii de iluminare: Majoritatea instalatiilor de lumini cu led si alimentare solara au doua functii luminoase (static si intermitent). Aceasta instalatie de lumini cu LED si incarcare solara are 8 functii luminoase (static si 7 jocuri de lumini).
 • instalatii luminoase dependente de soare: Aceasta instalatie de lumini cu leduri functioneaza optim in perioadele in care luminozitatea si puterea soarelui sunt maxime (primavara / vara), eficienta lor fiind redusa toamna si iarna sau in zilele innorate, cu ploi sau cu ninsori. In zilele in care instalatia de lumini cu incarcare solara nu primeste suficienta energie solara perioada de iluminare pe timp de noapte se reduce.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie de lumini cu LED pentru exterior
Instalatia solare cu LED alb cald si decor flori se poate utiliza exclusiv in mediul exterior avand nevoie de lumina solara pentru a incarca acumulatorul cu energie. Plasarea panoului solar trebuie facuta in asa fel incat sa beneficieze de cantitate maxima de raze solare. Instalatia de lumini cu LED uri alb cald si decor flori a fost conceputa pentru utilizarea in mediul exterior iar componentele sale (panoul solar, LED-urile, cablurile) sunt realizate astfel incat sa nu fie deteriorate de ploaie, ninsoare, vant etc.
instalatie lumini de Craciun cu leduri si incarcare solara
instalatie lumini de Craciun de exterior cu alimentare solara
Instalare usoara si utilizare imediata
Instalarea instalatiei de lumini cu flori si LED alb cald este usoara si rapida datorita tarusului inclus. Dupa asamblarea tarusului tot ce trebuie sa faceti este sa amplasati panoul solar intr-o zona insorita! Nu aveti nevoie de cabluri de prelungire sau de prize de curent ci doar de lumina soarelui. Acum puteti sa decorati chiar si acele spatii din gradina dvs care pana acum erau inaccesibile cu instalatiile clasice (electrice) de lumini.
Decor spactaculos in fiecare seara
Bucurati-va de lumini spectaculoase in fiecare seara fara costuri suplimentare de energie. Instalatiile de lumini cu LED nu se adreseaza exclusiv perioadei Craciunului. Va puteti bucura de ele si pe timpul verii adaugand un plus de lumina decorului din gradina dvs. Si in plus, functionand cu energie solara, costurile de functionare ale acestor instalatii luminoase cu LED sunt 0!
instalatie luminoasa de exterior cu panou solar
REVIEW
Ghirlanda solara de lumini pentru exterior cu leduri alb cald si decor floricele. Instalatie lumini solare de exterior cu 100 leduri alb cald si decor flori


NE RECOMANDA