: Ghirlande luminoase solare instalatii solare Craciun lampi solare gradina:

Instalatie solare de lumini leduri albe decor flori de cires si alimentare solara

Pret(cu TVA): 120 Lei
PRV: 165 Lei (-28%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • ghirlanda lumini exterior cu alimentare solara
 • ghirlanda lumini cu led si incarcare solara
 • ghirlanda de lumini cu leduri albe si decor flori incarcare solara
 • ghirlanda solara de exterior cu leduri albe ieftina
 • ghirlanda lumini de Craciun cu led de exterior ieftina
 • ghirlanda luminoasa solara cu led pentru exterior


Ghirlanda de lumini cu leduri albe si flori cu alimentare solara

Cod produs AMS-SOL-WF
Categorie Rezidential
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Tip / culoare iluminare LED / alb rece decor flori
Efecte luminoase DA / static si jocuri de lumini
Utilizare numai in EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda solara de lumini cu leduri alb rece si decor flori:


 • 100 flori din plastic iluminate: ghirlanda de lumini pentru exterior decorata cu 100 flori transparente, din plastic maleabil, incasabil, rezistent la exterior. Florile sunt iluminate cu LED-uri albe (iluminare alb rece), distanta dintre leduri fiind de 10cm
 • panou solar premium, reglabil: ghirlanda luminoasa cu leduri albe functioneaza folosind energia produsa de panoul solar premium inclus. Acest panou solar capteaza razele soarelui si le transforma in energie pe care o inmagazineaza in bateria inclusa. Panoul solar este reglabil, putandu-i ajusta unghiul astfel incat celulele fotovoltaice sa fie pozitionate optim pentru o eficienta crescuta.
 • baterie reincarcabila (acumulator de energie) : panoul solar inmagazineaza energia produsa in bateria inclusa. Aceasta baterie (acumulator de energie) de inalta performanta, cu capacitatea de 800 mah, va inmagazina energia pe timpul zilei si o va elibera treptat dupa lasarea intunericului. Procesul de incarcare se va relua in mod automat in urmatoarea zi, fara sa fie nevoie de interventia dvs.
 • ghirlanda led 10m lungime: Ghirlanda de lumini cu LED si decor flori are lungimea de 10m (+ 2m cablu de la panoul solar la primul LED). Ghirlanda de lumini este realizata din cablu PVC superior, dublu izolat, 100% cupru.
 • fara costuri de functionare: Ghirlanda de lumini de exterior cu leduri albe si incarcare solara functioneaza independent de reteaua electrica consumand energia produsa de panoul solar. Utilizarea acestei ghirlande solare cu leduri nu genereaza costuri suplimentare, este ecologica si gratuita!
 • 8 moduri diferite de iluminare: Spre deosebire de majoritatea instalatiilor solare de lumini care au doua functii luminoase (static si intermitent) aceasta instalatie de lumini cu LED si incarcare solara are 8 moduri diferite de iluminare (static si 7 jocuri de lumini).
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Ghirlanda de lumini cu leduri albe si decor flori
Ghirlanda de lumini cu LED pentru exterior, cu alimentare solara si decor flori. Lungimea ghirlandei de lumini este de 10m (+ 2m cablul de alimentare de la panoul solar). Functionand datorita energiei produse de panoul solar aceasta ghirlanda de lumini cu flori si leduri albe este independenta de reteaua electrica: nu genereaza costuri de functionare si se poate utiliza si in zonele in care nu aveti acces facil la prize de exterior.
ghirlanda de lumini cu leduri albe pentru exterior alimentare solara
ghirlanda lumini de Craciun cu leduri si baterii incarcare solara
Ghirlanda solara cu LED calitate premium
Ghirlanda de lumini cu LED functioneaza datorita energiei produse pe timpul zilei de catre panoul solar. Panoul solar este reglabil pentru a fi pozitionat astfel incat cantitatea de energie solara captata sa fie cat mai mare. Acesta capteaza razele solare si le transforma in energie pe care o inmagazineaza in bateria (acumulatorul de energie) premium inclus in panoul solar. Acest acumulator de energie are capacitatea de 800 mah, se incarca in timpul zilei pentru ca la lasarea intunericului sa furnizeze energia necesara instalatiei solare de lumini cu led.
Ghirlanda de lumini de exterior cu LED
Ghirlanda de lumini cu LED alb si decor flori se poate utiliza numai in exterior iar panoul solar trebuie pozitionat intr-o zona in care poate capta cat mai multa energie solara. Durata de iluminare pe timp de noapte va depinde de cantitatea de energie solara captata si inmagazinata pe timpul zilei. Ghirlanda de lumini si componentele acesteia (cablu electric, panoul solar si LED-urile) sunt special concepute pentru utilizarea in mediul exterior fiind rezistente la intemperii (ploi, vant, ninsori)
ghirlanda de lumini de exterior cu panou solar

ce

Produsul "Ghirlanda de lumini de exterior cu alimentare solara si leduri albe" respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
Instalatie solara de lumini pentru exterior cu leduri albe si decor floricele. Instalatie luminoasa de exterior cu incarcare solara si leduri alb rece decor flori


NE RECOMANDA