Home: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Instalatie lumini de exterior cu 100 LEDuri alb cald si alimentare solara

Pret(cu TVA): 100 Lei
PRV: 125 Lei (-20%)

 • instalatii luminoase solare cu led exterior Craciun
 • instalatii lumini exterior craciun baterii solare
 • instalatii luminoase de exterior cu led si panou solar
 • Instalatie lumini de Craciun cu led alb cald si incarcare solara
 • Instalatii exterior Craciun incarcare solara cu led alb cald
 • instalatii lumini LED exterior incarcare solara oferta


Instalatie de lumini pentru exterior, 100 leduri albe cu incarcare solara

Cod produs AMS-SOL-WW
Categorie Rezidential
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Tip / culoare iluminare LED / alb rece
Efecte luminoase DA / static si jocuri de lumini
Utilizare numai in EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie cu alimentare solara, lumina LED alb cald, de exterior:


 • 10m lungime: instalatie de lumini cu alimentare de la panoul solar inclus, pentru exterior, cu lungime de 10m (+ cablul de alimentare de 2m de la panoul solar)
 • 100 LED alb cald: instalatie solara de exterior cu 100 LED-uri alb cald aflate la distanta de 10cm unul de altul. LED-uri premium, diametru de 5mm, iluminare puternica, constanta si fara pierderi de intensitate.
 • baterie (acumulator de energie) premium: panou solar (fotovoltaic) care produce energia necesara pentru alimentarea instalatiei de lumini folosind energia captata de la soare. Pe timpul zilei energia produsa de panoul solar este inmagazinata in bateria inclusa in panoul solar. Bateria (acumulatorul de energie) are capacitatea de 800 mah.
 • 8 moduri diferite de functionare: instalatie solara cu leduri alb cald de exterior si jocuri de lumini (8 moduri de iluminare). Alte produse de calitate inferioara au maxim 2 moduri de iluminare (statis si intermitent) dar aceasta instalatie de lumini cu LED are 8 moduri diferite de iluminare (mod static si jocuri de lumini)
 • instalatie de lumini pentru exterior: aceasta instalatie cu led si alimentare solara este dependenta de prezenta soarelui de aceea se poate utiliza numai in mediul exterior. Toate elementele sale (sirul de lumini, LED urile, panoul solar) sunt concepute pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior. Factorii externi precum ploaie, vant, ninsoare sau stropii de apa de la sistemul de irigare nu vor afecta functionalitatea acestei instalatii de lumini cu LED si incarcare solara.
 • senzor de luminozitate: panoul solar este dotat cu un senzor de luminozitate care controleaza procesul de incarcare al bateriei si de pornirea instalatie de lumini cu LED. La lasarea intunericului (cand cantitatea de lumina este scazuta) senzorul de luminozitate porneste instalatia de lumini; aceasta va functiona pana in zori (sau pana la epuizarea energiei inmagazinate in baterie); in zori (cand cantitatea de lumina creste) senzorul de luminozitate intrerupe functionarea instalatiei de lumini cu LED si porneste procesul de producere si inmagazinare de energie.
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie luminoasa cu incarcare solara si LED alb cald
Aceasta instalatie de lumini cu LED alb cald si jocuri de lumini pentru exterior cu alimentare solara este alegerea potrivita pentru decoruri spectaculoase pentru gradina dvs. Folosind aceste instalatii de lumini cu panou solar scapati de grija cablurilor de prelungire si a prizelor de exterior. Aceste instalatii de lumini cu alimentare solara se pot plasa oriunde doriti dvs atata timp cat panoul solar este pozitionat intr-un loc insorit
instalatie de lumini cu leduri albe si alimentare solara
instalatie de lumini de exterior cu led alb si incarcare solara
Instalatie cu LED cu alimentare solara si jocuri de lumini
Instalatie de lumini cu LED alb cald si 8 moduri de functionare (iluminare statica sau jocuri de lumini) pentru a acoperi toate preferintele si nevoile. Daca in majoritatea cazurilor cea mai utilizata functie de iluminare este cea statica, nu trebuie ignorate momentele in care farmecul instalatiilor de lumini cu LED este dar de jocurile de lumini. Aniversarile si petrecerile copiilor organizate in aer liber sunt momentul perfect pentru folosirea jocurilor de lumini in detrimentul functie statice de iluminare.
Decor desavarsit cu instalatiile de lumini cu LED
Completati decorul din curtea si gradina dvs cu aceste instalatii de lumini cu LED si alimentare solara. Avantajul de necontestat al acestor instalatii luminoase cu incarcare solara este ca functioneaza automat si fara costuri. Se incarca automat de la soare in timpul zilei si se pornesc automat la lasarea intunericului; nu incarca factura de electricitate astfel ca au 0 costuri de functionare.
ghirlanda de lumini de exterior cu panou solar
REVIEW
Instalatie solara cu leduri alb cald pentru exterior 10m lungime. Instalatie alimentare solara cu 100 leduri alb cald si jocuri de lumini


NE RECOMANDA