Comenzile efectuate in perioada 13.09.2021 - 27.09.2021 vor fi confirmate si expediate incepand cu data de 27.09.2021!
: Ghirlande Luminoase 2021 Decoratiuni Craciun Exterior:

Perdea de lumini de Craciun de exterior 4x1m leduri albe si efect flash stroboscopic

260 Lei
PRV 400 Lei (-35%)
Stoc limitat

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • Perdea lumini LED alb de exterior cu efect flash strobo
 • Perdea de lumini cu LED alb de Craciun interconectabila de exterior
 • Perdea de lumini de Craciun pentru exterior cu LED alb
 • Perdea lumini decorative craciun cu LED si efect flash stroboscopic
 • Perdea interconectabila de lumini pentru Craciun cu LED
 • Perdele lumini exterior Craciun led alb rece flash stroboscopic
 • Perdele interconectabile de lumini cu led de exterior


video iluminat festiv exterior

Perdea luminoasa de exterior 4x1m profesionala cu leduri alb rece

Cod produs AMS-4X1CL-WS
Categorie Profesional
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Dimensiune 4x1m + cablul de alimentare
Tip / culoare iluminare LED /ALB RECE + flash stroboscopic
Efecte luminoase DA / flash stroboscopic
Interconectabil DA
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu cauciucat 3,3mm / ALB
Element prelungire disponibil (vezi produs)

Perdea de lumini profesionala de exterior cu LED alb rece si efect flash stroboscopic:


 • imagini reale: Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale produsului! Urmariti si video demonstrativ al produsului:
 • instalatii perdele de lumini de Craciun de exterior cu led si efect flash stroboscopic
 • 200 LED-uri cu iluminare alb rece: perdea de lumini cu LED-uri albe profesionala, duble ca dimensiune fata de led-urile standard, cu iluminare puternica si consum redus de energie; perdea de lumini de Craciun formata din 200 LED-uri, distanta dintre led-uri fiind de 10cm
 • iluminare ALB RECE: perdea luminoasa de Crciun cu 200 LED-uri profesionale cu iluminare alb rece (alb neon) si efect de flash stroboscopic. 20% din LED-urile perdelei de lumini au efect flash stroboscopic (aceste led-uri clipesc intermitent)
 • FLASH stroboscopic: un numar impresionant de LED-uri cu efect flash stroboscopic stralucesc in aceasta perdea de lumini cu LED-uri alb rece obtinandu-se un efect luminos spectaculos! 20% din totalul LED-urilor au efect de flash stroboscopic (clipesc intermitent), cate 2 LED-uri pe fiecare fir, un total de 40 LED-uri cu efect stroboscopic.
 • cablu alb: perdea de lumini pentru exterior realizata din cablu alb, cauciucat, dublu izolat cu grosime de 3,3mm si interior 100% cupru!
 • perdea de lumini 4x1m interconectabila: perdea de lumini cu LED pentru exterior cu dimensiunea de 4x1m (4m lungime cu 1m inaltime); cele 200 LED-uri sunt dispuse pe 20 fire cu inaltimea de 1m; perdeaua de lumini de exterior este interconectabila (prelungibila): se pot conecta impreuna mai multe segmente identice pentru a obtine o perdea de lumini cu lungime mai mare (8m, 12m etc. - multiplu de 4m) si inaltime constanta de 1m.
 • perdea de lumini de exterior: conceputa pentru utilizarea in mediul exterior aceasta perdea de lumini cu LED si efect flash stroboscopic prezinta toate elementele protejate pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior. Cablul de alimentare prezinta grad de protectie IP44 iar mufele sistemului de interconectare sunt astfel concepute pentru a proteja conexiunile de factori precum praf, stropi de ploaie sau fulgi de zapada.

Iluminat festiv profesional de Craciun pentru hoteluri
DoubleTree by Hilton Hotel Sighisoara este decorat cu perdele de lumini 4x1m versiunea statica (fara efecte luminoase). Inaltimea de 1m a perdelei de lumini este potrivita pentru decorarea balustradelor iar posibilitatea de interconectare usureaza procesul de montare al acestora si creaza un efect de perdea luminoasa continua. Calitatea instalatiilor profesionale de Craciun DecoCraciun eXclusiv garanteaza rezistenta perdelelor de lumini la utilizari in mediul exterior, pe perioade indelungate, pentru mai multe sezoane de iarna.
perdea lumini exterior Craciun iluminat festiv profesional hotel
perdea profesionala de lumini pentru exterior cu LED
Perdele de lumini cu sistem de interconectare profesional
Balcoanele hotelului DoubleTree by Hilton Sighisoara sunt decorate cu perdea de lumini cu 200 LED-uri alb rece pentru exterior cu lungime de 4m si inaltime constanta de 1m din gama profesionala de iluminat festiv de exterior pentru Craciun. Aceste perdele de lumini sunt interconectabile (prelungibile) pe lungime: se pot conecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe segmente identice de perdele de lumini cu led pentru exterior obtinandu-se un sir continuu de perdele luminoase de Craciun cu o lungime mai mare decat cea initiala (8m, 12m etc - multiplu de 4m) si inaltime constanta de 1m.
Perdele luminoase de exterior cu LED alb rece
Perdea de lumini din gama profesionala de iluminat festiv de Craciun este special conceputa pentru utilizarea in mediul exterior. Realizata cu cablu cauciucat, dublu izolat si interior 100% cupru, cu sistem de interconectare si cablu de alimentare IP44 destinate utilizarii in spatii exterioare, aceasta perdea de lumini cu 200 LED-uri alb rece si efect flash stroboscopic se poate utiliza in siguranta in spatii deschise, expuse intemperiilor (ploaie, ninsoare, vant etc.)
perdea luminoasa de Craciun cu LED interconectabil gama profesionala
REVIEW
Tags #: instalatie perdea luminoasa led, instalatie perdea lumini led, instalatie lumini exterior craciun perdea, perdea de lumini cu led, perdea de lumini de Craciun, perdea lumini exterior Craciun, perdea lumini interconectabila de exterior, perdea de lumini 1m inaltime, perdea de lumini profesionala, perdea lumini turturi luminosi, perdea lumini led alb rece, perdea lumini Craciun exterior

Perdea de lumini pentru Craciun cu 200 led-uri albe si efect flash stroboscopic pentru exterior. Perdea luminoasa de Craciun gama profesionala de iluminat festiv stradal DecoCraciun eXclusiv. Perdea de lumini 4x1m interconectabila de exterior.


NE RECOMANDA