Home: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Instalatie solara de lumini cu LED alb de exterior

Pret(cu TVA): 100 Lei
PRV: 125 Lei (-20%)

 • instalatie lumini de Craciun cu led alb pentru exterior
 • instalatii luminoase led Craciun incarcare solara
 • instalatii luminoase de exterior casa Craciun alimentare solara
 • Instalatie exterior Craciun leduri albe si baterii incarcare solara
 • Instalatii luminoase de Craciun ieftine incarcare solara
 • instalatii lumini exterior incarcare solara oferta


Instalatie de lumini pentru exterior, 100 leduri albe cu incarcare solara

Cod produs AMS-SOL-W
Categorie Rezidential
Lungime 10m + 2m cablul de alimentare de la panou solar
Tip / culoare iluminare LED / alb rece
Efecte luminoase DA / static si jocuri de lumini
Utilizare numai in EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie de lumini cu leduri albe si alimentare solara, 10m lungime:


 • 100 leduri albe stralucitoare: instalatie de lumini cu leduri albe (iluminare alb rece), lungimea totala a instalatiei de lumini fiind de 10m (distanta dintre leduri este de 10cm)
 • instalatie solara de exterior: instalatie lumini cu led de exterior, iluminare alb rece, cu incarcare solara. Panoul solar al instalatiei de lumini converteste razele soarelui in energie va fi folosita pentru iluminarea instalatiei de lumini cu LED-uri albe. Fara aceasta energie solara instalatia nu va functiona si de aceea aceasta instalatie de lumini cu alimentare solara se poate utiliza numai in exterior
 • panou solar premium cu baterie (acumulator de energie): panoul fotovoltaic de inalta eficienta ce va transforma energia solara captata in timpul zilei in energia electrica necesara pentru iluminarea instalatie de lumini pe timpul noptii. Toata energia produsa in timpul zilei este inmagazinata in bateria inclusa in panoul solar. La lasarea intunericului bateria elibereaza energia necesara pentru functionarea instalatiei de lumini cu leduri albe.
 • 0 costuri de functionare, 100% ecologic: Instalatia de lumini de exterior functioneaza cu energia produsa de panoul solar inclus. Este un mod de functionare 100% ecologic si gratuit, instalatia de lumini cu LED avand nevoie doar de soare pentru a produce energia electrica necesara instalatiei cu leduri.
 • flexibilitate: aceasta instalatie de lumini este independenta si nu are nevoie de prize de exterior sau de cabluri de prelungire pentru a fi conectata la reteaua electrica. Astfel, cu ajutorul acestei instalatii de lumini cu alimentare solara puteti decora si zone care pana acum erau inaccesibile din cauza lipsei prizelor de curent.
 • dependenta de soare: instalatia de lumini cu alimentara solara va functiona la parametrii optimi in zilele insorite cand panoul solar va produce cea mai mare cantitate de energie. Acest lucru se traduce printr-o durata mai lunga de iluminare a instalatie de lumini la lasarea intunericului. In perioadele cu cer innorat sau ploaie performantele panoului solar scad, in consecinta si durata de iluminare a instalatiei cu LED
 • static si jocuri de lumini: instalatie de lumini cu LED pentru exterior cu 8 moduri diferite de functionare (static si jocuri de lumini).
 • Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
  Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
  O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
 • ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Instalatie de lumini cu LED si incarcare solara
Instalatia de lumini cu leduri albe si incarcare solara are lungimea de 10m si 100 leduri albe. Timpul de iluminare dupa lasarea intunericului depinde de cantitatea de energie produsa in timpul zilei respectiv de cantitatea de soare primita de panoul solar. Performantele maxime se obtin in zilele insorite din lunile de primavara - vara prin pozitionarea panoului solar in zone de maxima luminozitate
instalatie de lumini cu leduri albe si alimentare solara
instalatie de lumini de exterior cu led alb si incarcare solara
Instalatie solara cu jocuri de lumini si LED alb
Instalatie de lumini pentru exterior cu alimentare solara si 8 moduri de iluminare (static si jocuri de lumini). Spre deosebire de majoritatea instalatiilor solare de lumini cu LED care au doar doua moduri de iluminare (static si intermitent), aceasta instalatie luminoasa cu leduri albe are 8 functii de iluminare (un mod static si 7 jocuri de lumini).
Instalare usoara
Instalatia de lumini cu alimentare solara se instaleaza usor panoul solar avand un tarus de plastic cu ajutorul caruia se fixeaza in pamant. Panoul solar trebuie pozitionat intr-o zona cu luminozitate maxima pentru a obtine cele mai bune performante. Instalatie de lumini cu LED pentru exterior avand toate elementele protejate pentru folosirea in mediul exterior. Ploaia, vantul, ninsoarea sau stropii de apa de la sistemul de irigare nu vor afecta functionalitatea instalatiei de lumini cu leduri albe si panou solar.
ghirlanda de lumini de exterior cu panou solar
REVIEW
Instalatie solara de lumini cu LED alb de exterior,


NE RECOMANDA