TURTURI LUMINOSI LED EXTERIOR

Cum cumpar

Onoram comenzi pentru persoane fizice, persoane juridice, institutii publice. Comenzile se primesc on-line sau telefonic. Comanda minima este de 70 ron. Sub aceasta valoare comenzile nu se onoreaza
Comanda prin intermediul site-ului se realizeaza fara inregistrare sau creare cont.
Veti fi contactat telefonic sau pe email pentru confirmarea comenzii.

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa alegeti produsul dorit, sa il adaugati in cosul de cumparaturi (prin apasarea butonului Cumpara produsul)

comanda online

La pasul urmator apasati pe butonul "Finalizare comanda". Daca doriti sa achizitionati mai multe produse de pe site apasati butonul "Inapoi la lista de produse". Produsele adaugate anterior se pastreaza in cosul de cumparaturi. Daca modificati cantitatea dintr-un produs este necesar sa actualizati continutul cosului apasand butonul "Actualizeaza"

comanda online


Completati formularul de comanda cu datele dvs si trimiteti comanda.

comanda online

Intrebari frecvente:

  • Cand se livreaza comanda mea? Comenzile primite si confirmate pana la ora 12 se expediaza in aceeasi zi. In functie de localitatea de destinatie si volumul de lucru al curierilor coletul ajunge la dvs in 24/ 48 ore. In perioadele aglomerate (Black Friday, 1 Dec etc) acest termen poate suferi modificari.
  • Nu am primit comanda plasata in urma cu cateva zile. Refac comanda online? In cazul in care nu ati primit comanda va rugam sa ne contactati. Daca aceasta a fost confirmata telefonic nu este necesar sa refaceti comanda online. Daca in schimb nu a fost confirmata telefonic verificati primirea email-ului de confirmare. Daca nu ati primit emai-ul automat de confirmare refaceti comanda online
  • Am plasat 2 comenzi in aceeasi zi, la interval scurt de timp. Se pot cumula? Daca ati plasat mai multe comenzi in aceeasi zi, inainte de ora 12, comenzile se vor cumula si veti achita o singura taxa de livrare.