Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

Impodobirea bradului de craciun

brad de craciun perdele de lumini stelute

Brad de Craciun impodobit

Pentru impodobirea acestui brad de craciun s-au folosit doua instalatii: instalatie cu becuri efect flacara si instalatie cu lumanari. Acest brad de craciun impodobit special pentru copii a fost decorat cu globuri cu diverse figurine (oameni de zapada, clopotei, braduti, cadouri, ingerasi etc). Click aici pentru mai multe detalii...

brad de craciun perdele de lumini stelute

Brad de Craciun decorat cu stelute

Acest brad artificial de Craciun a fost decorat folosind perdea luminoasa stelute iluminate cu leduri albe si albastre. Dimensiunea perdelei luminoase este de 1.6m inaltime si 0.8m latime) iar stelutele iluminate alb si albastru sunt dispuse alternativ. Click aici pentru mai multe detalii...

brad de craciun perdele de lumini stelute

Brad de Craciun decorat turturi luminosi

Brad de Craciun decorat cu ghirlanda turturi luminosi cu leduri tip sloi de gheata. Inaltimea turturilor sloi de gheata este de 15cm iar lungimea sirului luminos de turturi cu leduri este de 5m + cablul de alimentare. Click aici pentru mai multe detalii...

impodobirea bradului de craciun

Impodobirea bradului de craciun cu becuri tip flacara

Acest brad de craciun a fost decorat cu globuri de diferite culori, marimi si forme: stelute, ursuleti, bastonase precum si cu instalatie cu becuri in forma de om de zapada.

Deoarece bradul a fost decorat in diferite culori si nuante, pentru iluminarea s-a optat pentru instalatie cu becuri tip flacara. Aceasta instalatie cu becuri tip lumanare au un aspect spectaculos imitand flacara reala. Decorul a fost completat de o instalatie cu leduri alb-cald si jocuri de lumini.Click aici pentru mai multe detalii...

impodobirea bradului de craciun

Decorarea bradului de craciun cu oameni de zapada

Brad de Craciun avand ca idee principala peisajul de iarna. Globuri in forma de oameni de zapada, brazi de diferite dimensiuni, clopotei si bulgari de zapada impodobesc acest brad de Craciun artificial. Iluminarea a fost realizata cu instalatii cu becuri in forma de oameni de zapada si siruri luminoase cu leduri alb-cald si jocuri de lumini. Click aici pentru mai multe detalii...

decoratiuni de craciun restaurant perdea lumini

Brad de craciun impodobit cu globuri luminoase

Intr-un brad de craciun decorat cu globuri mov acoperite cu margele, sclipici, globuri mate sau lucioase o instalatie de craciun cu beculete nu isi gaseste locul.

Pentru aceasta abordare de lux, clasica instalatie pentru bradul de craciun a fost inlocuita cu cu ghirlanda luminoasa cu globuri iluminate (click aici pentru produs) . Globurile sferice, din sticla, transparente, decorate cu modele albe sunt iluminate din interior cu beculete albe. Pentru un plus de lumina in bradul de craciun si-a facut locul si o instalatie cu becuri tip cristal Decorul a fost completat din loc in loc cu stelute argintii, in final rezultand un brad de craciun modern si elegant.

Instalatiile cu globuri luminoase sunt disponibile in diverse culori ( transparent, rosu, galben, fumuriu) si in varianta de turturi argintii. Gasiti aceste produse la Instalatii pentru bradul de craciun.

cadouri brazi de craciun

Cum decoram sub bradul de craciun:

Asezati sub bradul de craciun un covor special. Acesta va oferi protectie impotriva acelor de brad ( cand impodobiti de craciun un brad natural) si va acoperi suportul in care este asezat bradul. Aceste covorase rotunde se gasesc cel mai adesea in culorile specifice craciunului: rosu, alb, verde.

Sub bradul de craciun puteti aseza cadouri luminoase. Desi in centrul atentiei in noaptea de craciun, aceasta zona este uitata complet cand ne gandim la decorarea bradului de craciun. Avem la dispozitie cadouri de diferite marimi si combinatii de culori. Cadouri argintii cu fundita albastra, de doua dimensiuni sau aurii cu fundita rosiesi decoratiuni cu stelute, disponibile tot in doua dimensiuni. Putem combina cadouri de aceeasi culoare si dimensiuni diferite sau alege cadouri de aceeasi dimensiune si culori diferite. Click aici pentru mai multe detalii...

Cateva sfaturi legate de impodobirea bradului de craciun:

  • Specialistii recomanda sa folosim doua culori atunci cand impodobim bradul de craciun. Daca considerati ca un astfel de decor pentru bradul de craciun nu va multumeste incercati sa folositi diverse nuante ale aceleiasi culori, fara a depasi doua culori. Folositi globuri mate, stralucitoare, nuante pale sau aprinse toate din aceeasi gama de culoare. Cu siguranta veti obtine rezultatul dorit folosind combinatiile clasice de rosu cu alb/argintiu, rosu cu galben, albastru cu alb/argintiu sau albastru cu galben. O alta idee este aceea de a decora bradul de craciun in culorile in care este decorata si incaperea in care acesta va fi asezat.
  • Folositi globuri de dimensiuni diferite, forme clasice ( rotunde sau tip turturi) sau deosebite, specifice craciunului: clopotei, cizmulite, casute etc. Nu exagerati folosind o multitudine de globuri si ornamente in bradul de craciun. Aveti grija sa alternati dimensiunile si formele astfel incat sa obtineti un decor echilibrat.
  • Instalatia electrica cu becuri sau leduri trebuie aleasa in functie de culorile din bradul de craciun. Daca ati optat pentru decorarea bradului de craciun folosind doar doua culori, alegeti ca instalatia de craciun sa fie in una din aceste culori (aceea care se regaseste mai putin in restul decoratiunilor de craciun). Daca impodobirea nu s-a facut tinand cont de regula celor doua culori cel mai adesea se foloseste instalatie electrica multicolora sau alba.
  • Daca aveti copii mici evitati globurile din sticla, inlocuindu-le cu cele din plastic. Cel mai sigur este sa limitati accesul copiilor la bradul de craciun si sa va asigurati ca sunt tot timpul insotiti de un adult atunci cand sunt in preajma acestuia. Globurile de sticla sau cele de plastic pot fi vopsite cu substante ce pot fi periculoase pentru copilul dvs sau pot fi decorate cu margele sau sclipici care poate fi usor inghitite de copil.
  • Nu lasati copii nesupravegheati in preajma instalatiilor conectate la reteaua electrica si nu lasati instalatiile electrice in priza atunci cand nu sunteti acasa sau dormiti. O supraincalzire a retelei, un scurt-circuit sau incalzirea puternica a becurilor in preajma unui mediu atat de inflamabil precum bradul de craciun pot avea consecinte dezastruoase.

Galerie foto cu brazi de Craciun impodobiti pe pagina de Facebook facebook decoratiuni

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale