Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

 

Decoratiuni de craciun pentru sedii de firma si birouri

brad artificial de craciun fibra optica

 

 

Pentru decorarea biroului va propunem brazi artificial de craciun cu fibra optica si inaltime de 80 cm cu iluminare multicolora (click aici pentru produs) sau brad de craciun cu iluminare alba (click aici pentru produs) . Acest brad de craciun cu fibra optica este asezat intr-un butoi si se potriveste perfect pe biroul dvs.

Daca doriti si spatiul va permite puteti opta pentru brazi de craciun cu fibra optica cu inaltimi intre 1.2m si 1.5m iar sub acesti brazi de craciun puteti aseza cadouri iluminate disponibile in culorile auriu/rosu ( click aici pentru produs) si argintiu/albastru ( click aici pentru produs ).

Cadourile iluminate disponibile in culorile auriu/rosu ( click aici pentru produs) si argintiu/albastru ( click aici pentru produs ) pot fi un decor de craciun elegant la birou. Aceste cadouri sunt disponibile cu dimensiuni de 15cm sau 20cm.
decoratiuni craciun birou

brad artificial de craciun fibra optica

 

Intr-un bol de sticla transparent puteti aseza o instalatie cu leduri albe si diferse globuri pentru bradul de Craciun. Obtineti un decor elegant, iluminat asemanator celui din imaginea alaturata. O alta varianta este sa inlocuiti globurile pentru brad cu instalatie cu globuri iluminate (click aici pentru produse)

spiridusi mos craciun

Spiridusii lui Mos Craciun lucreaza la aceasta pagina. In curand aici veti gasi idei pentru decorarea de craciun a sedilor de firma si birourilor.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale